Geniet zorgeloos van uw aankopen, dankzij de eigen hersteldienst van E.R.M. in Merelbeke, Gent

De hoogste kwaliteit, ook na verkoop

Herstelling wasmachine of droogkast noodzakelijk? Bij E.R.M. in Merelbeke, Gent specialiseren we ons in de verkoop en levering van de meest kwalitatieve elektrotoestellen op de markt. We hanteren hoge standaarden op het gebied van duurzaamheid, energiezuinigheid en degelijkheid. Ook nadat u met uw aankoop onze winkel verlaat, rekent u op E.R.M. voor een deskundige opvolging van uw apparaat.

 

Onze eigen hersteldienst zorgt voor een vlekkeloze dienst-na-verkoop. Kampt u met een defect aan een toestel dat u bij ons aankocht? Dan kunt u voor de herstelling van oa uw wasmachineof droogkast terecht in ons atelier. Voor grotere toestellen komt onze technieker bij u langs om het probleem op te lossen.

Ervaren techniekers, snelle oplossingen

Onze hersteldienst bestaat uit 3 geschoolde en ervaren techniekers.

De medewerker die bij u aan huis komt om herstellingen uit te voeren, kan bogen op maar liefst 30 jaar ervaring. U bent er zeker van dat het probleem snel opgespoord én hersteld wordt.

 

De professional die herstellingen uitvoert in ons atelier, beschikt over alle kennis om uw toestel vlot en grondig te herstellen. Breng uw defect toestel bij ons binnen en wij zorgen ervoor dat uw apparaat gerepareerd wordt. Bovendien stellen we gratis een vervangtoestel tot uw beschikking.

 

Onze derde technieker legt zich toe op de vakkundige herstelling van uw iPad, iPhone of smartphone. Touchscreen gebarsten of software geblokkeerd? We lossen het meteen voor u op. Neem contact op met sven@erm.be.

Al meer dan 40 jaar kwaliteit

E.R.M. levert al meer dan 40 jaar onberispelijke kwaliteit op het gebied van elektronische toestellen. We bieden u het beste materiaal, tegen de scherpste prijzen. Bovendien geniet u van een sluitende dienst-na-verkoop.

Wilt u meer weten over ons assortiment of moet uw toestel hersteld worden? Kom vandaag nog bij ons langs of contacteer ons via de contactpagina!