Huishoudtoestellen

 

Gebruiksvriendelijke elektrotoestellen van alle merken bij groothandel elektro E.R.M.

Dankzij onze kwaliteit en onberispelijke service groeide E.R.M. uit Merelbeke, Gent uit tot uw vertrouwde elektrohandel. Wij verkopen huishoudtoestellen van de meest diverse merken. Kleine of grote toestellen, vrijstaand of inbouw? Wij hebben het allemaal, van koffiezetapparaat tot koelkast.

Kom langs en vind de juiste elektrotoestellen voor uw huishouden.

Verwarming, ventilatie en boiler

 

Energie besparen begint bij E.R.M.

Onze producten verwarmen uw woning op een energievriendelijke manier. Verwarm snel, efficiënt en duurzaam met E.R.M.

Vergeet niet uw woning goed te ventileren met een systeem op maat. Vraag ons advies over hoe u gezonde lucht optimaal laat circuleren in uw huis.

Bespaar op uw energiefactuur! Bezoek snel onze winkel!

Televisie, audio, video

 

Kijk- en luisterplezier met tv, audio en video van E.R.M.

E.R.M. brengt het cinemagevoel naar uw woonkamer. Koppel de nieuwste televisie aan een home cinemasysteem, en combineer een prachtig beeld met onvergetelijk geluid.

E.R.M. heeft een prachtig assortiment audiospelers om overal van uw favoriete muziek te genieten. Ook voor de nieuwste smartphones springt u bij ons binnen.

Kom langs en ontdek de beste merken voor tv, audio en video!

Eigen hersteldienst

 

Reken op een snelle service bij de hersteldienst van E.R.M.

Voor vlotte herstellingen van uw defecte toestellen rekent u op onze hersteldienst. Wij werken met drie ervaren techniekers. Eén technieker verzorgt de service voor alle toestellen aan huis. Een tweede technieker werkt in onze zaak aan de binnengebrachte toestellen. Een derde medewerker is gespecialiseerd in herstellingen van iPads, iPhones en smartphones.

Laat uw defecte elektronische toestellen herstellen bij E.R.M.