E.R.M. in Merelbeke, Gent, dé verlichtingsspecialist in Oost-Vlaanderen

Alle soorten verlichting

Zoekt u prachtige verlichting voor in uw tuin of een unieke blikvanger voor boven de keukentafel? Of wilt u investeren in energiezuinigheid en daarover advies inwinnen bij een expert op het gebied van ledverlichting? Wat u ook zoekt, u vindt het bij E.R.M. in Merelbeke, Gent, dé verlichtingsspecialist van Oost-Vlaanderen.

 

Met 40 jaar ervaring op het gebied van verlichting, zijn wij dé speciaalzaak om uw verlichtingsplan mee te realiseren. Onze professionals maken u wegwijs in de wereld van armaturen, spaarlampen, designlampen en ledverlichting. Kom vandaag nog langs in onze uitgebreide showroom om ons gamma aan verlichting te ontdekken of contacteer ons.

Ontdek er alles over in onze showroom

In onze uitgebreide en moderne toonzaal in Merelbeke, kunt u alle tijd nemen om ons volledige assortiment te ontdekken. Vraag advies aan onze ervaren experts. Hebt u vragen? Stel ze gerust! Onze expertise en ervaring staan tot uw beschikking.

 

Kom langs en ontdek de verlichting van onder meer:

 

       
 Sylvania  Osram  Sarlam  PSM
       
 Wever & Ducré  SLV  SG Lighting  

Gerenommeerde merken, energiezuinige technieken

Bij E.R.M. combineren we energiezuinigheid met uniek design voor binnen- en buitenverlichting. Met onze spaarlampen bespaart u een hele hap op uw energieverbruik. Maar onze ledverlichting is hét paradepaardje op het gebied van ecologische verlichting. Zijn lange levensduur en lage verbruik zorgen voor een niet te evenaren product van onberispelijke kwaliteit.

 

U kunt ook bij ons terecht voor systemen met betrekking tot lichtsturing. Zo vindt u alle materiaal dat u nodig hebt om uw verlichtingsplannen uit te voeren, onder één dak. Ook voor domotica kunt u bij ons terecht.